Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Kundenfall

Het succes van bedrukte gelpacks bij Vishandel Ruud Den Haan

Vishandel Ruud Den Haan is al een kleine 100 jaar een echt begrip in Rotterdam. Op dit moment leidt de vierde generatie Den Haan de succesvolle viswinkel. Inmiddels gebruikt de vishandel al meer dan een jaar de bedrukte gelpacks van Coolpack. In dit artikel vertelt mede-eigenaar Christian den Haan hoe zij met behulp van onze gelpacks de kwaliteit van hun vis waarborgen én extra uitstraling creëren.

Vishandel Ruud Den Haan

Bij Vishandel Ruud Den Haan kunt u voor gestoomde makreel tot aan kreeft en kaviaar terecht. Ze rijden zelf naar Scheveningen, waar ze de vissen selecteren en inkopen. Terug in Rotterdam verwerken ze de vis, om uiteindelijk te verkopen aan hun particuliere klanten. Van begin tot eind is het product dus in handen van de vishandel.

Ook al vinden de broers Den Haan het geweldig verschillende exotische en bijzondere vissen te introduceren bij hun klanten, staat de oer-Hollandse haring nog steeds bij hun centraal. Met de echte Rotterdamse ‘harinkie’ is het al die jaren geleden namelijk allemaal begonnen. Deze kon bij de legendarische viskar ‘Het Haantje’ op het Noordplein in Rotterdam gehaald worden.

Dat de haring ook nu nog bij hun centraal staat ziet u ook terug in de kwaliteit: de vishandel heeft in 2017 de Haringtest van het AD gewonnen. En dat niet alleen, maar hun haring is ook nog eens bekroond met een perfecte 10 als eindcijfer.

Kwaliteit waarborgen met bedrukte gelpacks

Om deze kwaliteit te waarborgen maken de broers Den Haan gebruik van de gelpacks van Coolpack, bedrukt met hun eigen logo. “Bij aankoop krijgen de klanten van ons de gelpacks mee. Zodra de haring warm wordt gaat de kwaliteit namelijk meteen achteruit,” aldus Christian.

“Ik kan zelf goede kwaliteit vis verkopen, maar wanneer het onderweg opwarmt verliest de haring alsnog veel van zijn smaak. Om de garanderen dat de haring met dezelfde kwaliteit thuis aankomt bij mensen geven we de gelpacks gratis mee. Dit valt bij veel mensen dan ook in zeer goede aarde.”

“Het is niet alleen fijn voor de klanten dat de vis die uiteindelijk op hun bord belandt van goede kwaliteit is, maar ook voor ons. Hierdoor komen zij namelijk terug bij ons. Omdat wij bekend staan om de goede kwaliteit van onze vis, komen mensen vanuit heel Nederland bij Vishandel Ruud Den Haan hun verse vis kopen. Wanneer mensen bij ons de vis kopen krijgen ze een koeltas mee en daarin onze bedrukte gelpacks.”

©Rick Arnold

Goede samenwerking

Vishandel Ruud Den Haan is bij Coolpack terecht gekomen via het internet. Ze waren op zoek naar gelpacks die ze konden bedrukken met hun eigen logo. Bij Coolpack kan dit heel gemakkelijk en snel.

Christian: “Ik ben zeer tevreden met de samenwerking met Coolpack: de producten zijn top en de verpakkingen zijn top. Zo worden de gelpacks bijvoorbeeld geleverd in een doosje wat je gelijk in de vriezer kan zetten. En bovendien zit het prijstechnisch ook goed.”

Extra uitstraling

De bedrukte gelpacks zijn niet alleen goed zijn voor de kwaliteit van de vis, maar geven ook extra uitstraling aan het bedrijf. Christian: “Ook de klanten zijn super tevreden met de gratis gelpacks. Ze hergebruiken de gelpacks vervolgens thuis zelf ook, wat weer extra reclame oplevert. Mensen sparen deze gelpacks ook op en brengen ze weer terug. Sinds we gelpacks meegeven met ons eigen logo worden er bovendien veel meer gelpacks teruggebracht dan voorheen.”

“Het logo op onze gelpacks geeft het echt meer klasse en uitstraling.”

Advies

Wil je weten welke gekoelde oplossing het beste bij jouw situatie past? Neem dan direct contact op met Coolpack voor persoonlijk advies. Eén van onze experts staat altijd voor je klaar voor een oplossing op maat.

“Ik ben zeer tevreden met de samenwerking met Coolpack: de producten zijn top en de verpakkingen zijn top. Zo worden de gelpacks bijvoorbeeld geleverd in een doosje wat je gelijk in de vriezer kan zetten. En bovendien zit het prijstechnisch ook goed.”

Christian

Vishandel Ruud Den Haan

Beratung innerhalb von 1 Arbeitstag!

Produkte für die Vlees en vis branch

Wissensbasis Vlees en vis branche

Menu

Contact